perjantai 18. joulukuuta 2009

KARHUNELÄMÄÄ

Moikka vaan Mette-mamma ja Väinö-veikka. Kyllä täällä vielä ollaan. Ei oo laumanjohtaja vielä tehnyt taljaa takan eteen. Vaikka välillä meinaakin. Sillä on vähän musta huumorintaju.
Vietetty tässä muutama päivä karhunelämää. Paitti ei oo nukuttu. Jatkuvasti. Silleen vaan sopivasti. Jos ulkona on pakkasta -26, niin kuka sinne voi mennä. En minä ainakaan. Täytyy vaan olla sisällä ja keksiä kaikkea "kivaa"!
Vaarikin sanoi menevänsä oikosulkuun (mikähän sekin on) kun minussa on kuulemma virtaa kahden Olkiluodon verran. Mää sanoin kyllä sille, että vaihtais isommat proput, tai vahvemmat sukat!
On niillä kyllä Mummun kanssa ollut vähän kiireitäkin. Tänään laittoivat asiakkaille jouluaterian. En tiedä mikä se on. Mutta kolme päivää kun paistetaan kinkkua alakerrassa, niin täällä vintillä on kyllä taivaallinen tuoksu!!! Ei puutu kuin tanssitytöt. Ei kun pojat. Määhän oonkin tyttö itte!
Sori, tuli oltua puoli tuntia telkkaria katsomassa. Erätulilla. Kiva ohjelma. Siellä oli taas kaks tyhmää koiraa. Ajokoira ja joku "piikle". Jänismettällä muka. Aika apinoita. Kumpikaan ei osannut haukkua KUNNOLLA. Kun minä haukun, niin laumanjohtajakin sanoi, että onneksi vessan ovi on mäntyä. Eikä lasia. Muuten niitä sirpaleita saisi siivota jatkuvasti.
Tänään oltiin Vaarin kanssa useampaan otteeseen ulkona. Vain -10 celsiusta. Olipa kesäinen keli.
Haistelin Olli Oravan jalanjälkiä lintulaudan alla. Tein sille kepposen! Kakkasin pieniä pipanoita niiden maapähkinöiden joukoon. HÄH HÄÄ !!!! Saa huomenna maistella sitä itteensä!!!! Kaikkea ilkikurista tässä on aikaa miettiä. Näin pakkaskeleillä.
En halua leuhkia, mutta mulla onkin oma huone ja oma POMPPULINNA!!!! Keittiön vieressä olevassa alkoovissa on sellainen ilmalla täytettävä kahden hengen varavuode! Arvatkaa onko hieno? Puolityhjillään olevana pääseen hyppäämään sinne ihan itse! Vähä vauhdikas paikka!!!! Pistän joku päivä siitä fotoo mukaan. Nyt täytyy mennä. vaari sulkeutui juuri sinne mäntyoven taakse! Siitä saa HYVÄN SAALIIN!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti