maanantai 14. joulukuuta 2009

HUH HUH ja VUH!! Ulkona -22,9

Tänään olikin sitten sisälläolopäivä. Vaarin kanssa käytiin aamupäivällä pari kertaa koittamassa takapihalla käyntiä. Ei tullut mitään. KYLMÄÄ !!!! Varpaat jäätyy! Vatta jäätyy! Kuono jäätyy! Koko pikkumäykky JÄÄTYY!!! Ihmettelin, kuinka linnut tarkenee istua kylmän rännin päällä. Vaari kertoi, että niillä kiertää jaloissa kylmää verta. Sen takia niitä ei palele. Minusta kyllä tuntui, että oma verenikin oli kylmää. Siitä huolimatta kalisin, kuin horkkatautinen. Mikähän se horkkatautikin on? Mulla on varmaan se!
Kaukaiset sukujuureni ovat jossain Etelä-Euroopassa. Mitä MINÄ sitten teen täällä Pohjoisessa Keski-Suomessa, Saarijärven Kolkanlahdessa. Täällä ei ole edes palmuja ja taatelipuita. Pinjoista puhumattakaan. Vain huurteisia koivuja, mäntyjä ja kuusia.

Illalla on ollut virtaa kuin ihmispennussa, joka on joutunut olemaan sisällä koko päivän. Laumanjohtajakin sanoi Mummulle, että tämmöstä sotkua meillä ei ole ollut kuin silloin, kun Mummulla oli kuusi pientä lasta perhepäivähoidossa. JEEEEEEEEEEEEE !!!! Vastaan kuutta ihmislasta! MAHTAVAA! Paitsi laumanjohtajan mielestä.

Laumanjohtaja on alkanut murisemaan minulle. Aina kun puren sitä se alkaa murisemaan. Alkuun se pelotti tosi paljon. Ensimmäiset kaksi kertaa. Nyt se jo naurattaa. Minulla se nauru tulee kovana haukkumisena! Ei kai minusta vaan ole tulossa metsäkoiraa. Kyllä vähän pelottaa. Ainakin Mummua. Nyt täytyy mennä. Mummu tuli alakerrasta täytekakun teosta. Saatan saada vielä iltaruokaakin! JEEE!

Väinö-veli ja kaikki muutkin sisarukset. Pitäkää itsenne PIKKUMÄYKKYINÄ. Pitäkää päänne ja olkaa omapäisiä, peräänantamattomia MÄYRÄKOIRIA !!!

RAKKAIN PARRANPÄRISTELYTERVEISIN TEIDÄN HELMI-SISKONNE.

PS. Terveisiä myös sinne Mörköperän porukalle!!!!!

2 kommenttia:

  1. Väinö lupaa ja Väinö on :)

    Väinöltä halisuukkoja siskolle.

    VastaaPoista
  2. Voi Helmi kulta ooks sää nyh
    jäätyny kun susta ei mitään kuulu?
    Kyselee hualestunu Mette-Mamma

    VastaaPoista