tiistai 2. marraskuuta 2010

LIIAN SUURI SUU, VAI PURENTAVIKA?

Meitin Helmillä meinaan. Otettiin tossa toissailtana vähä reippaammin yhteen. Ensin porraskäytävässä, sitten takapihalla ja loppupainit yläkerran eteisessä. Pihalla ensin Laumanjohtaja kippas kymmenen litraa jääkylmää vettä meidän päälle. Se helpotti hetkiseksi. Ei oikein meinattu Helmin kanssa tajuta tapahtunutta. Sisälle päästyä tunteet lämpeni uudestaan. Mun oli pakko pitää vähän puoliani. Taisin voittaa sen skaban kolme nolla. Laumanjohtajalla kaksi reikää kämmenselässä ja Helmi-siskolla turpavärkki uuden mallinen!
Ei antanu Mummun, eikä Laumanjohtajan tutkia. Vertakin sieltä tuli pikkasen.
Aamulla oli siskoplikan turpa kun jäniksellä. Laumanjohtaja pääsi sitä sen verran katsomaan, että tuumasi oikean puolen posken olevan halki. Se oli vaan veikkaus, koska siskoplikka ei vieläkään antanut koskea.
Siittä sitten taas kerran puhelinyhteys Eläinlääketieteen tohtori Terhiin. Saivat ajan puolille päiville.
Lääkäriin mentiin entiseen malliin. Häntä heiluen ja eteisen matto rullalle! Ilopissatkin tuli lattialle Terhin tavattua, mutta ei saanut Terhikään koskea.
Tehillä oli kuitenkin salainen ase. Pieni piikki persuuksiin ja niin siskoplikka lähti unten maille.
Eipä ollu tohtorikaan ennen nähnyt moista. Helmin oikean puolen pitkä raateluhammas oli ylähuulen läpi!. Ilmankos näytti vähän ristiturvalta!
Sieltä se lekuri irrotti poskilihan hampaasta. Ei jääny kun sukkapuikon mentävä reikä. Ja ajeltu karvaton alue reiän ympärille.
Tarinan opetus. SEN SIITTÄ SAA, KUN LOUSKUTTAA LIIKAA LEUKOJAAN SISKOPLIKALLE! Eli mulle Mimmille. Antibioottikuuri ja sillä pitäs tulla kuntoon.
Kannattas pitää suunsa vähä soukemmalla, niin ei puris itteensä. Mokomakin köntys!
Rakkain terveisin Teille kaikille. Mimmi-neiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti