tiistai 9. helmikuuta 2010

Ulkoilua !

Kyllä se näin nelikuukautisen Mäykkyneidin elämä alkaa tuntua aika hienolta, kun Mummu ja Vaari vuoronperään käyttää minua ulkona lenkillä. Kesken niitten työpaivän!
Vaari se sanokin yhtenä päivänä Mummulle, jotta ei se toi Helmin elämäkään oo pelkkää päivänpaistetta. Se on välillä ihan ruusuilla tanssimista! Onhan tää kyllä aika luksusta, kun pääsee lenkille monta kertaa päivässä.
Kahvilan vakihemmot kysykin vaarilta yhtenä päivänä, että mitä se Helmi tekee tuolla ulkona. Vaari sano jotta opetellaan tunnistaan eri jälkiä. Mitäs jälkiä toi Helmi jo tuntee, kysy miehet. Vaari sano että russakot ja ilvekset on ollu toista viikkoo muissa kylissä, mutta kahdet jäljet tunnetaan. Ne ilmestyy joka päivä. Postiauton ja Puurusen Pertin pyöräkoneen jäljet! Tässä varmaan ruvetaan tuleen jo tosi vanhaksi. Alkaa nääs toi hammasrivistö harveneen vähä samalla tavalla, kuin velipoika Väinöllä!
Vaarin mielestä sais vaikka kaikki hampaat lähteä ennen kesää. Se pelkää että T-paita aikana poliisit pidättää sen narkkarina, kun käsivarret on pieniä piikinjälkiä täynnä.
Hei, nyt tuli Mummu saunasta ja mun täytyy passata itseni Vaarin mukaan lauteille. Tää on varmaan meillä sukuvika. Tää saunominen. Se on varmaan tarttunut meihin pentuihinkin siellä YVKM:llä !!!
Terveisiä tutuille ja sättäillään! Pusuja ihmisveli Roopelle ja Marjaanalle!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti