maanantai 18. tammikuuta 2010

Sama kauppa

Tässä kuvassa on jo vähän vanhempi kaveri, nimeltänsä BODY. Mistähän lieneekin moisen nimen saanut!

Eläintarvikeliikkeessä

Eläintarvikeliikkeessä Aesa Braassa oli tänään muitakin koirakavereita ostoksilla. Nyt pääsin vihdoin paiskaamaan tassua muutaman uuden kamun kanssa. Tää iso jätkä tässä kuvassa on TAHVO. Tahvo on jo kuuden kuukauden ikäinen. Sen takia se onkin jo noin iso poika. Tuleekohan mustakin tommonen?

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Helmin sänky

Mun oma sänkyni on ton ylemmän OPEN-kyltin kohdalla. Tosin Mummu teki mulle oman tyynyn. Se on Mummun ja Vaarin tyynyjen välissä. JEE JEE !!!!. Mä pääsin sinne !!!!

Kahvilan terassi

Huomaa hullunrohkeitten rusakoiden jäljet mun raviradallani!

Toimintaa

Pikkasen meinaa pikkuplikan jalat olla arkana. Ja Vaarin jalat kanssa. Ollaan kahtena päivänä tehty sen verran matkaa, että täytyy jossain vähän tuntuakin.
Tänään käytiin taas keskustan suunnalla katselemassa, jos vaikka näkyisi muita koiria. Mutta ei! Pelkkiä pissaläikkiä vaan, mutta kyllä nekin kiinnostivat tosi paljon. Täällä kotona kun on vaan tottunut puhtaaseen lumeen ja rusakoiden ja ilvesten hajuun!
On meillä Vaarin kanssa kyllä paljon hienommat lenkkimaastot, kuin noilla "citykoirilla". Tykkylumisia puita, luokille taipuneita koivuja ja koirien kuseskelemattomia penkkoja. Kaikki olisi muuten täydellistä, mutta joittenkin on aivan pakko päristellä niillä moottorikelkoilla semmosta turhanpäiväistä ajelua. Ei ne mua niin häiritse. Mutta noi mun isommat kaverini, Larjan tallin hevoset tuppaa niistä vauhkoontumaan. Ja pikkulinnut kanssa. On meillä takapihalla yks hullunrohkea tinttikin. Olin Mummun kanssa ulkona ja tutkin tinttien maassa olevaa leipälaatikkoa. Siihen se vaan tuli. 15 sentin päähän mun kuonostani. Istu siinä leipälaatikon reunalla ihan muina tintteinä. Liikahdin kohti. Hyppäsi puoli metriä ilmaan ja palasi samalle paikalle takaisin. Menin aivan lukkoon! Mitä tolle pitäisi tehdä? En tehnyt mitään. Säälin sitä rääpälettä ja annoin sen syödä rauhassa leivänmuruja. Tolla luonteella sille kyllä koittaa viimeinen ateria aika pian!
Huomenna se taas alkaa arki ja siirrytään PR-hommiin tonne alakerran kahvilan nahkasohvalle. Onneksi Mummu taikka Vaari pääsee viemään minua välillä takapihallekkin ja yläkertaan syömään ja nukkumaan. Mitähän sinne Väinö-veljelle mahtaa kuulua? Ollankos sitä jo opittu kulkemaan rapuissa?
Helmi-tytöltä terkkuja Väinölle ja muillekin sisaruksille, sekä Mette-mammalle !!!

Vaarin kanssa lenkillä


Hirveitä nahkoja

Naapuritontille on kasattu tällainen joka koiran toiveläjä. Hirvennahkoja. Vähä makeet tuoksut ! NAM NAM !!!

Kotipihan pallopeliä

perjantai 15. tammikuuta 2010

ULKOILMALIIKUNTAA

Heissan vaan kaikki mammat, mummot, siskot ja veljet! Täällä sitä taas istutaan Vaarin koneella ja lähetellään viestiä ympäri maailmaa. On tää kätevää.
Paukkupakkasista kun selvittiin, niin ollaan päästy vähän iltaisin lenkkeilemään lähimaastoon. Aika mukavia reissuja. Rusakoita on niin paljon, ettei niitten jälkiä ja kaivantoja voi olla haistamatta. Niissä sitä riittää tutkimista ja nuuhkimista. Jos velipoika Väinöä jännittää, niin tätä ei saa lukea Väinölle.
Olen nimittäin päässyt haistelemaan tuoreita Ilveksen jälkiä!!! Melkein meidän takapihalla on käynyt kolme Ilvestä. Niitä on emo ja kaksi pentua. Ovat koko tämän viikon kiertäneet täällä Kolkanlahdessa kaikkien talojen pihoissa. Jopa aivan päiväsaikaan. Etsivät varmaankin pulleita kotikissoja päivällispöytäänsä. Ihme etteivät saa jäniksiä ruuaakseen, koska niihin sentään törmää joka paikassa. Mummu vähän pelkää minun puolestani, mutta Vaari sanoi että me kyllä pärjätään kolmelle isolle kissalle! Kolkanlahden punanuttumiehet hakevat Ilveksen kaatolupaa. Vaarin mielestä ne vois kyllä kulkea ihan vapaasti. Vaarihan on ollut koko ikänsä Ilveksen miäs. Nääs. Ei Tapparan miäs.
Ihmiskavereita mulla on jo kymmeniä, mutta koirakavereita ei olla vielä paljon nähty.
Tossa yhtenä iltana käytiin Mummun ja Vaarin kanssa varta vasten keskustassa kävelemässä. Ei koiran koiraa missään. Olivat varmaan kuulleet huhua, että Hurja-Helmi Kolkanlahdesta on tulossa käymään keskustassa!!!
Eilen koitin tutustua kahteen Buldoggiin tuossa kahvilan etupihalla. Aika rohkeita kavereita. Eivät pelänneet mua yhtään!! Mutta olihan niitä tosin kaksi. Yhteensä varmaan sata kiloa. Läskikasoja!!! Ja kauheita kuolakuonoja. YÄK!!!
Meikäplikka se on timmissä kunnossa. Painoa tällä hetkellä 4,1 kg. Kaikki tiukkaa lihasta.
Vielä olen pysynyt siellä kahvilan nahkasohvalla, enkä ole hypännyt sieltä alas lattialle. Vaari sanoikin, että jos Helmi hyppää sohvalta alas, niin siitä tulee samantien "vinttikoira". Täytyy koittaa malttaa mielensä. Pakko on kyllä joskus vähän haukkua, jos joku satunnainen turisti ei huomaa minua. Menee ensin ostamaan kahvit ja sitten vasta tulee moikkaamaan. Vakijengi tekee asian juuri toisin päin.
Kyllä mä jo aika paljon viihdyn tuolla vintilläkin. Onhan siellä sentään omat lelut ja nukkumapaikat. Ja kyllähän Mummukin kuulee alakertaan, koska olen hereillä. Sen verran kova ääni lähtee painikilpailusta puukenkien ja "roksien" kanssa!!!
Vaari on ollu kohta kaksi viikkoa tupakkalakossa. Syö jotain pillereitä aamuin illoin. On kai jotain rauhoittavia, kun sano Mummulle yhtenä päivänä, että Helmille vois joskus antaa tämmösen pillerin kanssa. Koko levyn kerrallaan!! Oon varmaan ollu välillä vähän rauhaton. Kai ne on noi pentuhampaat, joita täytyy testata jatkuvasti joka paikkaan. Yleensä Vaarin käsiin!! Sitten se komentaa minua ja minä tyttö suutun !!! Siitä on leikki kaukana, kun Hurja-Helmi puhuu!! Vähän Vaaria jo varmaan jännittää mun metsästysgeenini. Kuulu sanovan yhtenä päivänä Mummulle, että taytyskö sittenkin käydä se metsästyskortti suorittamassa. Aseenkantolupaa se ei kuulemma tarvitse. Minä kuulemma pelotan ja raatelen hengiltä kaikki alle 300 kiloiset !!!
Huomenna onkin oikein juhlapäivä. Päästään Vaarin kanssa päivävalossa tutkimaan kaikkia jännittäviä jälkiä tuonne mettätielle ja kelkkauralle.
Katsotaanpa huomenissa, jos saataisiin vaikka muutama uusi foto aikaiseksi.
Mukavaa viikonloppua kaikille !!!
Paiskataan tassua ja muristaan, kun tavataan!!!!

lauantai 2. tammikuuta 2010

TERKKUJA VÄINÖLLE, METTE-MAMMALLE, IHMISVELI ROOPELLE JA KAIKILLE MUILLEKIN SUKULAISILLE JA KAVEREILLE !!!

KERJÄLÄISKOIRA

AD 2010

Niin se vaan pörähti uusi vuosi käyntiin, ettei kunnolla edes huomannut. Meillä on täällä landella niin rauhallista, ettei edes rakettien äänet kunnolla kuulu. Kyllä meilläkin jotain paukkuja oli. Vaari sano pitkin iltaa Mummolle, että teeppäs vielä yksi paukku!
Pakkanen se huitelee -20 alapuolella ja ulkoilut on sen mukaiset! Keskim. 47 sek.
Ollaan oltu sisällä ja syöty ja nukuttu. Yhden uuden asian olen oppinut. Vaari sanoikin, että Helmin varhaisemmat sukuhaaratkin alkavat pikkuhiljaa selviämään! Esi-isien täytyy olla Romaniasta! Sen verran hyvin tämä likka osaa kerjätä. Ei muuta, kuin huivi päähän ja kadulle hommiin. Sano vaari.

VÄHÄ HIENO NEITI

KÄYTIIN STAILAAJALLA !

NÄKYYKÖ NIITÄ RAKETTEJA ?

UUDEN VUODEN AATTONA 2009

UUDEN VUODEN AATTONA 2009