sunnuntai 16. toukokuuta 2010

ESKARI ALKOI !

No niin! Eilen se alkoi meikäplikan opintie. Koirakoulu. Sattuneesta syystä meikäplikkaa ei arvattu lähettää mihinkään yleiseen opinahjoon, vaan tilattiin yksityisopettaja Ylöjärveltä asti. Vaarin siskontyttö Marja. 13 VEE. Toi samalla mukanaan oman koiransa, kettuterrieri Hipun. 1,7 VEE. Siinä sitä asiantuntevassa opetuksessa opittiin niin istumiset, maahanmenot ja passaamiset. Iisi homma, kun on hyvä ope.
Vaari kyllä vähän ihmetteli, minkä takia mun täytyy opetella istumaan ja menemään maahan. Ei ole kuulemma nähnyt vielä tähän päivään mennessä mun seisovan viikkoakaan yhteen menoon! No Vaari on Vaari. Kalkkis! Ehdottipa vielä, että pisneksen kannalta olisi paljon tuottavampaa, jos Helmi kävelisi takajaloillaan toisen kerroksen parvekkeen kaidetta pitkin ja samalla vilkkuttelisi ohikulkeville rekkamiehille!
Mutta on se vaan hieno tunne, kun saa käyttää päätään muuhunkin, kuin Vaarin varpaiden kyttäämiseen.
Olihan meillä Hipun kanssa sopivasti välituntejakin. Ehdittiin touhuta tarhassa monet touhut. Avattiin kiinaan lähteviä tunnelinsuita 2 kappaletta. Hippu esitti takajaloilla tanssimista ja minä kehitin oman tanssin. Se ei ole humppaa, vaan hemppaa. Siinä mäyräkoira kiipeää kettuterrierin selkään ja sitten vaan mennään!
Väinö-veikan huikean hienosta ekasta näyttelymestyksestä innoistuneina päätimme myös järjestää oman näyttelyn. Kolkanlahden avoin kielenvenytyskilpailu. Olosuhteet kisassa olivat mahtavat. +26c. Molemmat oltiin rotumme parhaita!
Marja antoi vaarille kotitehtäviä. Tulevat tänne seuraavan kerran juhannukseksi.
Joko minä tai Vaari ymmärrettiin kotitehtävät väärin. Minä en ainakaan kuullut puhuttavan mitään toisen kerroksen parvekkeen kaiteiden alapuolelle viritettävästä turvaverkosta! Jotain semmosta se kuulu Mummolle sanovan menevänsä tekemään.
HUH HUH !

3 kommenttia:

  1. Heippa Helmi!

    Openi tässä kyselee, oisko mitään jo opittu?
    Käskystä meinaan, kyllähän sinä Helmi nyt muutenkin osaat istua ja mennä maahan. Miksiköhän sitä pitää käskystä tehdä? Itsekseni sitä olen miettinyt, mutta saapahan vähällä vaivalla makkaraa ja muuta hyvää, mitä ei ruokakiposta aina löydykkään.

    Täytyykin tässä nyt ehdottaa opelle, että alettaisiin harjoitteleen jo vähän edustuskelpoisempia temppuja, niinku kaksoisvoltteja ja silleen, kun ollaan sirkukseenkin kuulemma menossa. Ja sirkus sijaitsee oikein naapurissa asti!
    Ei siinä takajaloilla tanssimiset, humpat ja hempat riitä, kun on naapurin komeet miehet ja koirat katsomassa.

    Mutta teveisiä sinne, hyvää kesää ja oppimisen iloa!

    Terveisin kaverisi Hippu.

    VastaaPoista
  2. Heippa Hippu! Kivaa kun liityit blogini lukijaksi! Terveisin Helmi
    Mummu kirjoittaa.Kysyitkö opettajalta miksi Helmi tekee sänkyyn tyhmiä juttuja?

    VastaaPoista
  3. Hei vaan Mummu!

    Ei ole vielä tullut tilaisuutta kysyä sänky juttua, mutta luultavasti kysyn sitä tänään tai huomenna, kun mennään harjoittelemaan. Soitan vaikka sitten jos ohjeet ovat vähän pitempiä ja monimutkaisempia laitettavaksi tänne blogiin.

    Terveisiä myös Maicku-mummulta kun hänen koneella tätä kirjoitan.

    VastaaPoista