sunnuntai 22. elokuuta 2010

Lomalla!



Mummu ja Vaari pitivät viime viikon lomaa. Lounasta ei laitettu lainkaan ja kahvilakin oli auki vain 8.00-15.00. Kyllähän se vaan meille likoille kelpasi. Saatiin koko viikko painaa mökillä myyräjahdissa aamusta iltaan. Kaivettiin monta kymmentä uutta koloa! Vanhojen kantojen aluset ja suuret risukasat metsässä olivat parhaita paikkoja. Huutoetäisyydellä pysyttiin, eikä lähdetty minkään hajun perässä pitemmälle vouhottamaan. Kylläpä uni maittoi illalla ja vielä aamullakin,

Kiirettä ja kesälomaa !



Niin sitä on kohta kolme viikkoa kulunut uuden perheenjäsenen, Mimmin, Saarijärvelle muutosta. Paljon on asioita tapahtunut. On käyty viikonloppuvierailulla Tampereella, Vilin ja Inkan luona. Käytiin moikkaamassa Sannan porukkaa ja poikettiin Roopen luona valmistujaiskahveilla. Reissu huipentui "sukujuhliin" Reettan luona Karhella. Suuret kiitokset Reettalle ja Leksalle mahtavista tarjoiluista ja mahdollisuudesta tavata sisaruksia ja niiden mukavia omistajia !!!

tiistai 10. elokuuta 2010

Sisarukset iltapuuhissa

Minä olen Helmin sisko Mimmi

Vaari käytti minut tänään kampaajalla(trimmattavana) meillä on Helmin kanssa sama kampaaja. Se on kyllä aika kaukana ja niillä on paljon koiria. Yli kolmekymmentä Siperian Huskya! Hui! Ei mua kyllä yhtään pelottanu! Muutenkin olen pärjännyt tosi hyvin. Vaari kuului puhuvan Mummulle, että Helmi ja Mimmi olisivat jo alunperin tarvinneet koirakaverin, Se on meille pienille mäykyille tosi tärkeä juttu. Halit ja pusut kaikille kamuille ja sukulaisille. Terveiset myös Helmiltä!

tiistai 3. elokuuta 2010

JOUKKOVOIMAA !!!!




Reettan Parfyymipentueen tyttömäykky, Reettan Pink Princesse, kutsumanimeltään Mimmi tuli tänään Helmin perheeseen Saarijärvelle. Vaari haki Mimmin Tampereelta Helmin kanssa ja uusi perheenjäsen kotiutui Saarijärvelle klo 19.20.